Om oss

Vi är experter på laserbehandling och levererar utrusning för tatueringsborttagning och hårborttagning med laser till kunder i hela Sverige. Vi är stolta över att ha långa och goda relationer med flera av de ledande klinikerna och salongerna i hela landet.

Alltid grundlig utbildning

Vårt fokus är alltid att de salonger som arbetar med oss ska kunna erbjuda de allra bästa behandlingsresultaten till sina kunder. Därför erbjuder vi alltid utbildning och support på den utrustning vi tillhandahåller. Alla våra utbildare är certifierade och kunniga inom sina områden. Efter leverans har vi fri support för att allt ska fungera smidigt – våra kunder kan kontakta oss när som helst för att få hjälp.

leverantör av klinikutrustning

Utrustning för skönhetskliniker

Vi arbetar bland annat med utrustning för IPL behandling för hårborttagning med laser och de senaste lösningarna för tatueringsborttagning med laser. Vi levererar alltid kompletta lösningar så att det ska gå snabbt och enkelt att komma igång. Det spelar ingen roll om du precis håller på att starta upp din verksamhet eller har hållit på länge och vill expandera, vi hjälper dig! Om du är intresserad av hår- eller tatueringsborttagning med laser går det bra att kontakta oss så hänvisar vi vidare till en klinik i vårt stora nätverk.

Frågor kring våra behandlingar eller priser? Tveka inte att kontakta oss!