tatueringsborttagning

Tatueringsborttagning

Att ta bort oönskade tatueringar har blivit en allt mer efterfrågad behandling. Med vår klinikutrustning kan du erbjuda denna tjänst. Med den senaste lasertekniken går det att ta bort de flesta tatueringar med gott resultat.

Hur fungerar en laserbehandling?

Hos oss finns den allra senaste och mest effektiva typen av laserinstrument för tatueringsborttagning – Q-switchad Nd: YAG laser. Under laserbehandlingen har både du och den du behandlar på sig skyddsglasögon. Lasern kommer som kraftiga pulser medan du flyttar instrumentet över alla delar av tatueringen. Laserstrålen slår sönder färgpigmentet som sedan absorberas av kroppen. Efter behandlingen kan huden vara röd och lite irriterad vid behandlingsområdet.

Hur länge tar det att ta bort en tatuering?

Att ta bort en tatuering är för det mesta en ganska lång process. Precis som vid hårborttagning med laser, så kallad IPL behandling, krävs ett antal behandlingsomgångar för att få bra resultat.

Eftersom alla tatueringar är olika rekommenderar vi att börja med att behandla ett litet område först för att se hur effekten blir. Efter detta kan du bedöma hur många behandlingsomgångar som kommer att krävas och ge ett pris på vad det kommer att kosta att ta bort hela tatueringen.

Kom igång med att erbjuda laserbehandlingar

Vill du veta mer om vår klinikutrustning och hur vi kan hjälpa din klinik? Tveka inte att kontakta oss. Vi skräddarsyr lösningar och utbildar din personal i de olika behandlingarna och utrustningarna.

Vi tillhandahåller inte bara utrustningen, utan utbildning och stöd - allt du behöver för att erbjuda lyckade laserbehandlingar.